Óráinkról/Órarend

Az óráinkról

Gyakran kapjuk azt a kérdést, hogy milyen fitness/aerobik/edzés irányzatokat gyakorlunk. Válaszom; mindet és egyiket se, de ezt azért kifejteném…

Soha nem voltam szélsőséges, rajongó, megszállott típus, mindig egy dologra törekedtem; hogy egészséges és fitt legyek, hogy a testem és lelkem egyensúlyban legyen.

Minden edzés típusnak megvan a maga szépsége és célja, így igyekeztem az elmúlt évek során a fitnesz ipar lehető legtöbb fajtáját kipróbálni, gyakorolni és kivettem belőle azokat az elemeket, elveket, gyakorlatokat, amik az én célomat viszik előbbre, vagyis, hogy én és a tanítványaim egészségesek és fittek legyenek nagyon, nagyon hosszú ideig.

A legtöbb óráink alapja a klasszikus fitnesz irányzat, klasszikus comb-far-has-hát erősítésekkel, de még több mélyizmokat fejlesztő gyakorlattal és nyújtással kiegészítve, fokozottan koncentrálva az ülő életmód miatt megrövidült izmokra és gerinc problémákra.

Nagyon fontosnak tartom és ki is emelném, hogy az óvatosság, prevenció mindig előtérbe  van helyezve nálunk, nem edzünk hatalmas súlyokkal, saját testünket és egyéb kiegészítő eszközöket használunk.

2024. január 8-án kezdünk és bővül is órarendünk; új helyszínen is tartunk már órákat!

Várjuk minden olyan edzeni vágyó jelentkezését óráinkra, aki szeretne az életmódján tudatosan változtatni, javítani és ezáltal egészségesebb életet élni!
Hargitai Anett és csapata

Júliusi hónapban hetente változó órarendünk van, figyeljétek a kiírt dátumokat!
Június 17-től a Wekerlei Kultúrházban tartott óráink szünetelnek.