Női torna

Egy olyan óra, ami más, mint a többi; kifejezetten nőknek szól, akik az életük során kialakult testi problémáikon szeretnének segíteni vagy megelőzni azokat.

Egy nő testében a legnagyobb változást a terhesség, a szülés és a gyermek nevelése hozza; intim tájékon lévő nehézségek, szétnyílt hasizom, derékfájdalmak, “görbe” hát, “banyapúp”, melyeket a modern kor ülő életmódja még felerősít. Ezeken szeretnénk segíteni, irányt mutatni, hogy még teljesebb életet élhessen Mindenki.
Az óra felépítése semmilyen más órához nem hasonlít, olyan átfogó tudást és gyakorlatokat tartalmaz, amit bele lehet és bele kell építeni a hétköznapokba és a többi órába.
Javasolt ruházat: zokni vagy mezítláb, kényelmes nadrág és felső.

Időpont: szerda 17.30

 

Gyakori kérdések

Átlagban 60 perc, de ettől lehet eltérő is megbeszélés függvénye.

Telefonon vagy üzeneten (sms, facebook) keresztül várom a jelentkezéseket, majd egy két számomra fontos információ adás után adok időpontot. Ilyen lehet például, hogy műtve van e a vendég térde, van e sérve, mi a foglalkozása,mik a céljai az edzéssel stb.

Természetesen, sőt, kifejezetten ajánlom.

Nincsen. Kérlek otthon zuhanyozzál le.

Nem, minden edzést személyre szabok, így a kezdőkkel teljesen az alapoktól kezdjük.

Nincsenek, abszolút saját testsúllyal edzünk, maximum pár kézi súly, szalag, labda amiket használunk.

Személyi edzésnél először kikérdezlek egy két dologról, megnézzük tested állapotát, majd elkezdünk olyan gyakorlatokat végezni, amikről kiderül számomra, hogy milyen edzettségi szinten vagy. Így, az első óra kicsit nyugisabb lesz.

A magán órát előző nap végéig lehet lemondani. Az aznapi lemondásnál 1000 ft-ot számolok fel, ami a következő edzéskor fizetendő.

[/vc_column][/vc_row]