About Us Style 2

Welcome To Us

Hello There!
Is a green studio for holistic health and the arts. We offer classes for core strength, injury recovery and dance, including Zumba, Samba, Hip Hop and Ballet. We also open the space for art, performances and various workshops.

Our Plans

Packages
price-1.jpg
One month of unlimited yoga starts on your first visit. Enjoy access to our entire schedule.
$30/per month
price-3.jpg
Become a BeYoga Unlimited Member for $90/month and enjoy our unlimited yoga classes.
$80/per month

Dedicated Team

Yoga Instructors
Caroline Taylor

Practicing yoga in 1994 and has never looked back.

Melinda Volovitz

Her teaching style is so light and accessible to all students.

Belinda Taylor

Practicing yoga in 2000 and has never looked back.

Női torna

A privát óráim segítségével, hamarabb elérheted céljaidat, az edzésedet személyre szabva dolgozom ki életstílusod, egészséged és testtípusodtól függően.

Lady dance

Ha szeretnéd feszesíteni a tested és közben táncolni egy jót.

Alakformáló

Függetlenül attól, hogy teljesen kezdő vagy e, vagy valaki, aki évek óta gyakorolsz, gyere bátran és edz velünk!

Mélyizom tréning

A core izmok megerősítése, helyes és szép testtartást biztosít, ezáltal megszüntetve a rossz testtartás miatt bekövetkezett hát,váll és nyaki fájdalmakat.

Testimonials

What People Say

Anett órái minden alkalommal kikapcsolnak. Az összes edzés változatos, lendületes, pörgős és jó hangulatban telik, mindig mindenkihez van 1-2 kedves és/vagy motiváló szava. Az Ő egyik szuper ereje a személyisége; mindegy milyen stresszes napod volt, ha elmész valamelyik órájára azt is vidáman tűröd, ha közben “megkínoz” 🙂

Nóri

Nóri

Anett mosolygós, közvetlen, és mindig odafigyel az emberekre. Jól építi fel az óráit. Legyél kezdő vagy haladó mindenképp megtalálod a hozzád illő feladatokat. Csak ajánlani tudom! A karantén alatt rengeteget fejlődtem, és ez neki köszönhető.

Vera

Vera

Csak az jöjjön edzeni az Anetthez, aki imádja a pörgős, kemény edzéseket. A mosolygós, vidám, jó hangulatú órákat. Valamint fontos a gerince, háta egészsége, mert az Anett külön gondot fordít a prevencióra!

Annamária

Annamária

Get Mobile Application & Do Yoga Online!

BeYoga Application
A great app for beginners, app gives users short sessions that they can fit in anywhere, anytime. Each pose includes an animated illustration plus instructions to make sure you’re training safely. They are perfect for when you feel crunched for time respectively.